1. Home
  2. /
  3. Despre noi

Despre noi

Omnicredit.ro este prima platforma fintech de micro finantare  din Romania ce ofera produse de factoring, scontare si microcreditare, rapid si cu un minim de documente.

Specialistii Omnicredit, cu experienta de peste 15 ani in domeniul financiar-bancar, dezvolta solutii de finantare pentru micii antreprenori, ce pot fi accesate online pe platforma noastra.

Omnicredit a luat nastere din dorinta de a veni in intampinarea micro antreprenorilor romani care:

Isi doresc o solutie simpla si sigura de finantare fara conditii stricte si birocratie;

Isi doresc un mediu de business in care sa-si poata exprima creativitatea fara griji si presiune financiara;

Isi doresc sa aiba parte de o educatie financiara de calitate si de un consultant de incredere care sa le fie alaturi la greu.

Actionarul majoritar al companiei este fondul de investitii Reconstruction Capital II Limited (RC2), un fond prezent in Romania incepand cu anul 2005 si cotat pe bursa de valori de la Londra.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a face o diferenta in peisajul romanesc de afaceri prin sprijinirea cresterii microintreprinderilor si a micilor intreprinderi – motorul fiecarei economii, prin crearea primei platforme fintech, 100% ONLINE, multi-credit disponibila in Romania.

Diversitate

8 tipuri diferite de produse financiare personalizate pentru a acoperi toate nevoile financiare ale microintreprinderilor

Timp/ Rapiditate

30 de secunde pentru inregistrare, 1 ora pentru decizia de creditare, 8 ore bani in cont

Online

Zero birocratie, flux de creditare 100% online

Suport

Comunicarea este foarte importanta pentru noi, de aceea punem la dispozitie asistent virtual si specialist call center care sa te ajute in alegerea solutiei potrivite

Experienta

Consiliere si suport din partea unei echipe de profesionisti

Echipa Omnicredit

Elisa Rusu

CEO & Board Member

Cu peste 20 de ani experienta in banking pe zona de factoring si microcreditare, Elisa Rusu a facut deja primul exit dintr-un proiect similar de succes. Omnicredit este o noua provocare, pentru a dezvolta prima platforma online multiprodus de microcreditare din Romania.

Daniela Crutan

Director General Adjunct

Cu peste 20 de ani de experienta in zona financiar-contabila, Daniela se ocupa de bugetele, raportarile si proiectiile financiare Omnicredit.

Mariana Nitulescu

Sef Departament Operatiuni

Specialist factoring cu peste 10 ani de experienta, fost sef birou factoring in cadrul Bancii Transilvania, Mariana coordoneaza zona de factoring din cadrul Omnicredit.

Veronica Verdes

Senior Factoring Specialist

Avand o experienta de peste 10 ani in industria de factoring, Veronica asigura fluiditatea operatiunilor de factoring si scontare si ca acestea sa se desfasoare cat mai usor pentru clienti.

Nicoleta Butuc

Nicoleta Butuc

Specialist Risc Microcreditare PJ​

Cu peste 10 ani de experienta in sectorul analizei de risc, Nico face parte din departamentul de microcreditare, analizand si coordonand solicitarile clientilor nostri.

Alexandra Soldea

Specialist Factoring

Alexandra este un specialist cu peste 8 ani de experienta in industria financiar bancara. La Omnicredit , Alexandra este specializata pe serviciile de factoring si scontare.

Alexandra Soldea
Luminita Georgescu

Luminita Georgescu

Marketing Director

Succesul unei platforme on-line depinde si de un bun profesionist in zona de marketing on-line. Cu o experienta de peste 5 ani in marketing financiar, Omnicredit e pe maini bune alaturi de Luminita!

Liana Serb

Specialist Operatiuni PF

Cu peste 10 ani experienta in creditarea PF, Liana coordoneaza cu succes zona de microcreditare PF Omnicredit.

Adina Ion

Sef Birou Operatiuni

Specialist operatiuni back-office cu peste 10 ani de experienta, Adina coordoneaza zona de operatiuni Omnicredit.

Omni

Cu modul sau prietenos si inteligent, mascota noastra Omni va ajuta cu orice informatie de care aveti nevoie.

Denisa Dinu

Sef Contabil

Cu peste 5 ani de experienta in zona de contabilitate bancara, Denisa gestioneaza cu succes relatia cu BNR si autoritatile.

Georgiana Arsene

Specialist Risc Microcreditare PJ

Georgiana vine din zona de analiza risc si este specializata in microcreditare cu peste 8 ani de experienta in sectorul bancar.

Ionut Belu

Sef birou colectare

Ionut are peste 5 ani experienta in zona de colectare si se ocupa cu succes de colectarea Omnicredit.

Gabi Manolache

Contabil Junior

Pasionat de contabilitate, ambitios si atent la detalii, colegul nostru Gabi face parte din Departamenul de Contabilitate.

Mihai Badea

Senior Risk Manager

Responsabil cu verificarea procedurilor de risc, Mihai coordoneaza si conduce actiunile de evaluare ale riscurilor si propune strategii de gestionare. Cu o experienta de peste 10 ani , Mihai ofera soluții care sustin filozofia companiei de gestionare a riscurilor.

Simona Brinza

Specialist Factoring

Rolul Simonei in echipa Omnicredit este acela de a se asigura de calitatea serviciilor financiare si de a monitoriza si gestiona relatia cu clientii nostri.

Ramona Stanemir

DPO

Ramona este persoana de legatura intre organizatie si autoritatea de supraveghere, de asemenea, intre organizatie si persoanele care au datele personale procesate de catre Omnicredit.