1. Home
 2. /
 3. Credit plati furnizori

Credit plati furnizori

Ai vrea sa semnezi mai multe contracte sau sa onorezi mai multe comenzi dar platile la furnizori iti dau batai de cap? Creditul plati furnizori de la Omnicredit iti rezolva problema! In 8 ore de la aprobare iti platim furnizorii si iti poti onora contractele/comenzile cu costuri mai reduse datorita platii in avans.

Avantajele

 • Creditare 100% online
 • Minim de documente
 • Finantare rapida in doar cateva ore
 • Iti platim furnizorii in avans si beneficiezi de discount
 • Nu ai nevoie de alte garantii materiale
 • Consiliere si suport din partea unei echipe de profesionisti

Cum functioneaza

 1. Semnezi un contract/primesti o comanda dar nu ai bani sa platesti furnizorii de materii prime pentru ati onora contractul/comanda;
 2. Iti creezi un cont pe platforma Omnicredit omnicredit.ro si adaugi datele companiei tale;
 3. Plasezi o cerere pentru Credit Plati Furnizori;
 4. In baza rezolutiei de aprobare obtinuta in cadrul analizei interne se va aproba o linie de credit plati furnizori din care poti tragere de fiecare data cand ai nevoie sa-ti platesti furnizorii;
 5. La fiecare tragere din linia de credit plati furnizori vom face plata direct in contul furnizorilor tai iar tu iti vei putea negocia costuri mai mici cu acestia;

Cui se adreseaza acest serviciu

Pe parcursul anului 2022, Omnicredit a efectuat un sondaj asupra catorva sute de IMM-uri si printre principalele probleme enumerate de acestia, una importanta a fost imposibilitatea de a semna mai multe contracte sau onora mai multe comenzi din lipsa lichiditatilor necesare demararii acestora, in mod special plata furnizorilor sau subcontractorilor.

Astfel, Omnicredit in continua dorința de a veni in intampinarea nevoilor micilor intreprinzatori a lansat acest produs simplu, rapid si cu un minim de documente.

Credit plata furnizori

Obtine in Maxim 8 Ore o Linie de Credit pentru Plata in Avans a Furnizorilor.
Creditare 100% Online – Minim de Documente

 

APLICA PENTRU CREDIT ACUM

Intrebari Frecvente

Cui se adreseaza acest produs?

Produsul se adreseaza microintreprinderilor si intreprinderilor mici si mijlocii care au dificultati in a-si onora contractele/comenzile pentru ca nu au bani sa-si plateasca furnizorii. Principalele industrii care pot beneficia de acest serviciu sunt: transporturi, constructii, companii care lucreaza cu statul, micii producatori, retailerii, etc.

Ce garantii trebuie sa am ca sa obtin acest credit?

Ca si garantie vom face cesiune de creante viitoare pe contractele/comenzile pe care le ai de la clientii tai si ii vom notifica si pe acestia de existenta cesiunii. In plus iti vom solicita bilete la ordin avalizate de reprezentantii legali ai companiei tale,o fila CEC si alte garantii mobiliare daca va fi cazul;

Care sunt avantajele acestui tip de credit?

Modul in care acest serviciu a fost gandit este sa te ajute sa-ti eficientizezi activitatea de trezorerie si sa-ti asigure sprijin in negocierile unor preturi mai bune cu furnizorii tai.

Care sunt costurile acestui serviciu?

Pentru acest serviciu vei plati un comision de acordare la momentul aprobarii liniei de credit si apoi lunar dobanda calculata la soldul tras.

Care sunt conditiile pe care compania mea trebuie sa le indeplineasca pentru a obtine o linie de credit?

Trebuie sa ai minim trei luni de activitate si sa ai contracte incheiate/comenzi primite de la clientii tai, persoane juridice.