1. Home
  2. /
  3. Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente – Factoring & Scontare

Simplu: niciunul! Totul se deruleaza on-line. Daca avem nevoie de acte ni le poti trimite scanate. Chiar si contractele se semneaza on-line. Aplicatia noastra te tine la curent pas cu pas despre stadiul cererilor tale.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul nostru https://www.omnicredit.ro/, apasa butonul “intra in cont” si urmeaza instructiunile. Procesul de inrolare in platforma Omnicredit dureaza 30 de secunde.

Facturile si instrumentele de plata (BO si CEC) care au minim 7 zile pana la scadenta si care reprezinta marfuri livrate/servicii prestate.

Pentru ca ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor tale financiare, la Omnicredit nu avem o valoare minima si maxima. Incarcand factura cu valoarea ei si in functie de rezultatul analizei decidem care este valoarea finantata.

Banii iti vor ajunge in cont in maxim 8 ore din momentul in care cererea ta a fost aprobata. Procesul de aprobare dureaza maxim 1 ora pentru cererile standard de pana la 25.000 lei.

Costul mediu este de 3% pe luna din valoarea facturii/instrumentului, dar poate varia in functie de perioada de finantare, de suma solicitata si de rezultatul analizei. Te invitam sa folosesti calculatorul simulator aflat in pagina principala a site-ului nostru https://www.omnicredit.ro/.

Documentele solicitate difera in functie de valoarea finantarii. In platforma la nivelul cererii incarcate vei regasi lista documentelor necesare analizei de credit.

Finantam pana la 100% din valoarea facturii/instrumentului, in functie de rezultatele analizei.

Da, acceptam si facturi emise catre institutii de stat.

Da, se notifica debitorul cedat de cesiunea facturilor/instrumentelor si se indica in notificare contul de plata Omnicredit pentru facturile/instrumentele cesionate.

Conform contractului va trebui sa ne transferati banii in maxim 24 de ore de la incasare.

Termenele de incasare uzuale sunt cuprinse intre 7 si 120 zile, dar pentru proiecte speciale putem accepta si termene mai mari.

Daca intarzierea este justificata contractual de debitor, se poate face o prelungire a termenului de plata. In caz contrar, putem avea optiunea de a cere incasarea sumei inapoi, de la compania ta.

Intrebari frecvente - Microcredite
persoane juridice

Simplu: niciunul! Totul se deruleaza on-line. Daca avem nevoie de acte ni le poti trimite scanate.  Chiar si contractele se semneaza on-line. Aplicatia noastra te tine la curent pas cu pas despre stadiul cererilor tale

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul nostru https://www.omnicredit.ro/, apasa butonul “intra in cont” si urmeaza instructiunile. Procesul de inrolare in platforma Omnicredit dureaza 30 de secunde.

Din momentul furnizarii actelor necesare, in maxim 1 ora iti dam raspunsul, pentru cererile standard de pana la 25.000 ron.

Ne straduim sa cerem minimum de documente astfel incat potentialul afacerii tale sa fie cat mai clar. Documentele solicitate difera in functie de valoarea solicitata. La nivelul cererii incarcate veti regasi lista documentelor necesare analizei de credit.

Propunerea de credit, care cuprinde si partea de costuri, ti-o vom face tinand cont de puterea de rambursare a business-ului tau, astfel incat rata sa fie confortabila, insa, poti incerca calculatorul de pe site pentru o simulare.

Pentru orice este necesar dezvoltarii afacerii tale. Poti chiar din acelasi credit sa-ti platesti furnizorii de marfa si sa-ti cumperi un utilaj. Astfel, in rubrica produse de pe site, vei gasi si tipurile de microcredite disponibile pe platforma noastra.

Dupa aprobarea si semnarea contractelor banii vor fi virati in contul curent al firmei tale, pe care ni-l indici. Valoarea ratelor este trecuta in scadentar, parte integranta din contract, cu indicarea exacta a datei platilor (data pe care tot tu o alegi). Platile se vor face in contul pe care ti-l indicam noi, tot in contract.

In principiu trebuie sa fi avut in ultimile 3 luni activitate economica. Spunem in principiu pentru ca apreciem si afacerile start-up, dar asta este alta poveste, mult mai interesanta.