Factoring

Beneficiaza de plata PE LOC pentru facturile tale de incasat! Cu serviciul de FACTORING esti rasplatit RAPID pentru eforturile tale!

Cat primesc pentru fiecare factura?
Incarca facturile tale si afla cat vei primi in cont.
Factura ta are valoarea de lei
Factura este scadenta in zile
Oferta este informativa si nu constituie o oferta ferma. Pentru a obtine o oferta ferma, este necesara crearea unui cont de utilizator si completarea cererii de factoring.

Stim ca ai o afacere si faci asta din PASIUNE. Astazi ai un varf de plati si nu stii cum sa faci sa te descurci.

Ai de incasat facturi, insa peste cateva zile… cum faci? Apeleaza la un factoring, AZI ai banii in cont, 100% valoarea facturii.

Ai o mica firma care vinde produse/servicii cu factura la termen de plata (30- 60- 90 de zile)? Ai nevoie sa incasezi banii mai repede?

Factoringul este procesul prin care tu iti cesionezi creantele si poti incasa pe loc banii pentru facturile tale! Cu ajutorul Omnicredit poti debloca pe loc lichiditatile in lei sau valuta cu doar cateva click-uri!

Cel mai des companiile apeleaza la factoring cand au o diferenta majora de timp intre momentul platii la furnizori si momentul incasarii facturilor emise catre clienti.

Cu ajutorul serviciilor de factoring, ai acces la finantare flexibila, rapida astfel incat sa reusesti sa iti acoperi nevoia de lichiditati in activitatea desfasurata. Factoringul nu este un credit, este doar o accelerare a incasarilor tale. Nu afecteaza gradul de indatorare al firmei si nu ai nevoie de alte garantii materiale.

Factoringul este o metoda usoara de a face rost de lichiditati atunci cand ai varfuri de plati in firma. La Omnicredit e foarte simplu: incarci factura/ facturile tale de incasat la termen in contul tau de client, la sectiunea Cereri noi si in maxim 8 ore* de la aprobare ai banii in cont.
*Pentru sume standard de maxim 25.000 lei