Scontare

Ai nevoie de bani pentru business-ul tau si ai instrumente de plata (BO/ CEC) de la clientii tai ce urmeaza sa fie incasate mai tarziu?

Cat primesc pentru fiecare instrument?
Incarca BO/ CEC si afla cat vei primi in cont.
Factura ta are valoarea de lei
Factura este scadenta in zile
Oferta este informativa si nu constituie o oferta ferma. Pentru a obtine o oferta ferma, factura trebuie inregistrata in platforma noastra prin crearea unui cont de utilizator

Stim cat de important este pentru tine TIMPUL, asa ca, de acum beneficiezi de mai mult timp pentru ceea ce conteaza pentru tine: afacerea ta! La Omnicredit beneficiezi de serviciul de scontare biletele la ordin sau CEC, fara nicio deplasare! In 2 ore* poti incasa in avans contravaloarea instrumentelor cu plata la termen pe care le tii in sertar.

Utilizand serviciul de scontare, poti incasa azi biletele la ordin si CEC-urile primite de la clientii tai cu termen de plata in viitor. Le vei gira catre Omnicredit care ti le plateste pe loc, iar noi vom astepta incasarea lor la scadenta.

Scontarea reprezinta una dintre cele mai de ajutor si rapide metode de finantare, fiind accesibila oricarei firme.

Este un produs extrem de simplu! Poti incasa in totalitate cecurile si biletele la ordin primite de la clientii tai, inainte ca acestea sa ajunga la scadenta, doar prin cateva click-uri. Procesul este extrem de simplu, fiind cel mai rapid mod de finantare.

Sconteaza la Omnicredit instrumentele de plata si ai banii in cont in maxim 2 ore* de la incarcarea lor pe platforma noastra
* Pentru sume standard de 25.000 lei