1. Home
  2. /
  3. Micro-credit

Linie de credit pentru firme

Calculator Credit IMM

Alege suma si perioada creditului potrivit pentru afacerea ta
Suma pe care vreau sa o imprumut lei
Durata imprumutului meu luni
Oferta este informativa si nu constituie o oferta ferma. Pentru a obtine o oferta ferma, este necesara crearea unui cont de utilizator si completarea cererii de micro-credit.
Rata Lunara
Lei
Total de plata
Lei

Cum functioneaza linia de creditare pentru firme?

Stim ca ai o afacere si iti doresti solutii de finantare de calitate si incredere. Acceseaza un microcredit pentru capital de lucru, investitii sau destinatii mixte, la Omnicredit scopul nu conteaza! Cu alte cuvinte, pentru orice nevoie de business precum marfa, achizitii,  plati/cheltuieli diverse, plata furnizorilor, chirie, echipamente de lucru, spatii, terenuri, angajati etc, Omnicredit te ajuta rapid!

Poti accesa un micro-credit pentru orice nevoie financiara care permite dezvoltarea afacerii tale. Poti chiar din acelasi credit sa-ti platesti furnizorii de marfa si sa-ti cumperi un utilaj. Astfel, in rubrica produse, accesibila in contul tau de client, vei gasi si tipurile de microcredite disponibile pe platforma noastra.

In principiu trebuie sa fi avut in ultimile 3 luni activitate economica.  Alegem sa spunem „in principiu” pentru ca apreciem si afacerile start-up, dar asta este alta poveste, mult mai interesanta. Pentru detalii, asteptam cu interes sa ne contactezi.

Microcreditarea ofera o finantare pe un termen mai lung, ceea ce poate reprezenta o metoda perfecta prin care iti poti dezvolta afacerea. Rambursarea se va face in rate lunare, pe maxim 1 an de zile. De asemenea, microcreditul poate fi utilizat in conexiune cu alte produse Omnicredit.

Oferim produse si servicii financiare care raspund nevoilor afacerii tale. Sustinem dezvoltarea afacerii si a comunitatii in care iti desfasori activitatea.
*Pentru sume standard de pana la 25.000 lei.

Ce avantaje iti aduce un imprumut pentru firma?

Intreprinderile mici si mijlocii au o contributie majora la dezvoltarea economiei locale si reprezinta una dintre sursele principale de creare de locuri de munca. Insa pentru a se dezvolta si pentru a contribui la cresterea economica IMM-urile si micro intreprinderile au nevoie de sustinere si de access la surse de finantare.

Creditele pentru IMM-uri oferite de banci pot fi uneori rigide si greu de accesat de catre antreprenorii cu afaceri mici sau pentru cei din categoriile mai vulnerabile, cum ar fi antreprenorii din mediul rural. Pentru acesti antreprenori un imprumut pentru firma de la o institutie financiara nonbancara asa cum este Omnicredit este o solutie pentru rezolvarea diverselor probleme cu care se confrunta: fie ca este vorba de investitia in echipamente sau tehnologie, dezvoltarea afacerii, patrunderea pe noi piete sau dificultati financiare temporare.

Creditele pentru firma de la Omnicredit sunt flexibile, rapide, nebirocratice si 100% online. Incercam sa intelegem nevoile fiecarui client si sa-i oferim creditul care i se potriveste, adaptat nevoilor si specificului fiecarui tip de afacere.

Una dintre problemele frecvente cu care se confrunta micii intreprinzatori este plata furnizorilor. Omnicredit a gasit o solutie pentru acesta problema si ofera incepand cu 2023 posibilitatea clientilor sa acceseze linii de credit IMM destinate exclusiv platii furnizorilor.

Omnicredit intelege ca imprumuturile pentru firmele mici sunt esentiale pentru ca acestea sa isi poata continua activitatea si sa contribuie la dezvoltarea economiei si a societatii si de aceea continua sa sprijine micii antreprenori sa aibe access la surse de finantare simple, flexibile si rapide.