1. Home
  2. /
  3. Credit Flanco pentru firme

Credit Flanco pentru antreprenori

 

Microîntreprinderile și întreprinderile mici și mijlocii joacă un rol esențial în economia Românească, acestea reprezentând un segment important în mediul de afaceri românesc, atât din punct de vedere al numărului de firme, cât și al contribuției la crearea de locuri de muncă și la dezvoltarea economică regională. Microîntreprinderile și companiile mici se confruntă adeseori cu provocări specifice care le pot afecta dezvoltarea și succesul pe termen lung. Printre principalele provocări se numără: accesul dificil la finanțare, resurse financiare și materiale limitate care fac dificilă extinderea, inovarea și adaptarea la schimbările pieței, dificultăți în adaptarea la tehnologie și digitalizare.

Pentru microîntreprinderi, mai ales pentru cele aflate la început de drum, achiziția de echipamente tehnice sau IT pentru birou poate reprezenta o provocare. Omnicredit a identificat această nevoie a microîntreprinderilor și, în colaborare cu Flanco Smart Discounter, primul smart discounter electro-IT din România, a lansat un produs de tip embedded finance care le oferă acces acestor companii la un produs de finanțare care le permite achiziția de echipamente tehnologice și IT pentru birou în rate lunare egale. În ton cu restul produselor oferite de Omnicredit, creditul Flanco este un produs de finanțare 100% online, cu o documentație minimă, simplu și rapid de accesat.

Ce este creditul Flanco?

Creditul Flanco este un produs de finanțare de tip embedded finance, rezultat în urma Parteneriatului Omnicredit – Flanco Smart Discounter, care le permite microîntreprinderilor din România să achizitioneze produse electronice sau chiar electrocasnice pentru birou de la unul dintre principalii retaileri pe piața din România, Flanco Smart Discounter.

Cui îi este adresat creditul Flanco?

Acest tip de credit se adresează tuturor microîntreprinderilor și întreprinderilor mici sau mijlocii din  România care au cel puțin 6 luni de activitate și care doresc să achiziționeze din magazinele Flanco Smart Discounter produse pentru desfășurarea activității de până la 50,000 RON. Valoarea creditului va fi egală cu valoarea produselor achiziționate din magazinele Flanco Smart Discounter. În funcție de valoarea creditului, acesta se va acorda pe o perioadă de 6 până la 12 luni. Pentru acest tip de microcredit, singurul cost perceput este dobânda lunară, nu există comisioane pentru analiză, administrare sau rambursare anticipată.

Care sunt etapele accesarii unui credit Flanco?

Clienții care doresc un credit Flanco trebuie, în primul rând, să meargă într-un magazin Flanco Smart Discounter și să-și aleagă produsele dorite. După ce au stabilit care sunt toate produsele dorite și valoarea acestora, își vor crea un cont pe platforma Omnicredit și vor aplica pentru un Microcredit Flanco. Procesul de înrolare și aplicare este foarte simplu și durează doar câteva minute. Din momentul în care clientul transmite toate documentele solicitate, în funcție de valoarea creditului, acesta va primi răspunsul în termen de 3-5 ore lucrătoare. În cazul aprobării clientul își generează contractul din contul său de client, obține un certificat pentru semnătură digitală calificată și semnează contractul, tot procesul desfășurându-se online. După semnarea contractului, Omnicredit face plata produselor către magazinul Flanco Smart Discounter de unde s-au achiziționat produsele și reprezentații magazinului livrează produsele clientului. Plata lunară a ratelor aferente creditului Flanco se realizează în contul Omnicredit menționat în contract.

Deși întregul proces de finanțare este 100% online, clienții beneficiază de sprijinul echipei Omnicredit în toate etapele creditării.

Ce avantaje aduce creditul Flanco?

Este un microcredit în rate care poate fi accesat cu ușurință de orice microîntreprindere sau întreprindere mică sau mijlocie de oriunde de pe teritoriul României, tot procesul de înrolare al clientului, aplicare, analiză și semnare contract se face 100% online, fără deplasări inutile și cu un minim de documente.

În prezent, Flanco Smart Discounter este unul dintre principalii retaileri de electronice și electrocasnice din România, având o rețea extinsă de magazine la nivel național, aflate în cele mai importante zone comerciale și o prezență semnificativă în mediul online prin intermediul site-ului Flanco.ro, oferind clienților tehnologie de ultima generație, cele mai căutate branduri și soluții inovatoare de plata.

Care sunt condițiile de creditare pentru persoanele juridice?

Acest produs se adresează companiilor micro, mici sau mijlocii care au minim 6 luni de activitate indiferent de domeniul de activitate. Fiind un produs de finanțare 100% online se adresează tuturor întreprinderilor românești, indiferent de localizare.

Întrebări frecvente despre creditul Flanco

Ce produse pot achizitiona din magazinele Flanco Smart Discounter astfel incat sa ma incadrez pentru un microcredit Flanco?

Se pot achiziționa orice tip de produse care urmează să fie folosite de afacerea ta, telefon, laptop, echipamente pentru birou sau chiar electrocasnice pe care urmează să le folosești în cadrul companiei.

Pot accesa un credit Flanco si daca am un PFA sau II?

Da, produsele noastre se adresează tuturor microîntreprinderilor indiferent de forma juridică de organizare.

Exista penalități pentru rambursarea anticipată a creditului Flanco?

Pentru acest tip de credit nu percepem comision de rambursare anticipată, clienții pot rambursa anticipat fără costuri suplimentare.

Pot să aplic pentru un credit Flanco dacă am deja alte împrumuturi active pe firmă?

Da, sigur. Nu avem restricții la numărul de credite pe care trebuie să-l aibă clienții noștri atâta timp cât va încadrați în criteriile noastre de eligibilitate și gradul de îndatorare al companiei permite accesarea unui nou credit.

Cât timp durează analiza dosarului și acordarea creditului?

Între 3 și 5 ore din momentul în care avem documentația completă clientul va primi un răspuns privind aprobarea creditului.

Care este suma maximă ce poate fi împrumutată?

Clienții pot împrumuta până la 50,000 lei.

În cât timp trebuie rambursat creditul Flanco?

În funcție de valoarea creditului, perioada maximă de rambursare poate varia între 6 și 12 luni.