covid19

CoVid19 si noul mod de lucru cu voi

Dragi clienti,

In contextul actual, preocuparea noastra principala este siguranta fiecaruia dintre noi – atat a clientilor, cat si a angajatilor nostri. Stim ca in perioada urmatoare avem in continuare nevoie unii de ceilalti, asadar am luat cateva masuri speciale pentru a asigura continuitatea platformei Omnicredit, iata-le:

  • OMNICREDIT (entitate juridică TELECREDIT IFN SA) a implementat un plan de asigurare a continuitatii activitatii ca raspuns la amenintarea COVID-19, care permite ca o mare parte a angajatilor nostri sa intre in modul “Work from Home”.
  • Toti angajatii dispun de echipamente si solutii tehnologice necesare pentru a lucra de la distanta astfel ca linia telefonica principala precum si telefoanele mobile vor continua sa fie functionale si serviciile pe care le oferim nu vor fi afectate de lucrul de acasa.
  • Orice intalnire, fie la birourile noastre, fie la cele ale clientilor, vor fi limitate si inlocuite cu apeluri / videoconferinte.
  • Platforma noastra online www.omnicredit.ro este in continuare 100% functionala, asadar veti putea profita de beneficiile acesteia fara nicio perturbare din punct de vedere tehnic.
  • Urmarim indeaproape recomandarile si procedurile comunicate de institutiile guvernamentale si oferim in permanenta consultanta si asistenta.

Masuri suplimentare, pentru siguranta clientilor si angajatilor nostri:

  • Pentru transmiterea documentelor in original, va rugam luati legatura cu consultantii financiari pentru a primi indrumarile necesare din partea acestora.
  • In cazul in care vizita la sediul fizic Omnicredit nu poate fi evitata, se va efectua doar in baza unei confirmari primite in prealabil de la consultantii nostri financiari.

Pentru orice nelamuriri sau cerinte specifice, va rugam sa ne contactati:
telefon: 0731 005 336
e-mail: contact@omnicredit.ro

Va asiguram ca suntem permanent conectati la toate sursele oficiale de informatii si reactionam la situatia COVID-19 cu toata responsabilitatea, pentru a mentine serviciile noastre in parametri normali. Avem incredere in voi si ne bazam pe un simt comun al responsabilitatii si al solidaritatii.
Comunicarea informatiilor de interes din surse verificate este esentiala, astfel incat in aceasta perioada va vom trimite materiale si informari care sa va fie utile si sa va ajute in continuarea activitatiilor voastre de business.

Sa auzim de bine, Echipa Omnicredit

Articole pe blog