1. Home
  2. /
  3. SME Micro Credits

Micro-credit persoane juridice

Iti doresti un aport suplimentar de cash in firma sub forma unui microcredit pentru capital de lucru sau investitii? La Omnicredit e foarte simplu: banii in cont in maxim 8 ore* de la aprobare.

Alege suma si perioada creditului potrivit pentru afacerea ta
Suma pe care vreau sa o imprumut lei
Durata imprumutului meu luni
Oferta este informativa si nu constituie o oferta ferma. Pentru a obtine o oferta ferma, este necesara crearea unui cont de utilizator si completarea cererii de micro-credit.
Rata Lunara
Lei
Total de plata
Lei

Stim ca ai o afacere si iti doresti solutii de finantare de calitate si incredere. Acceseaza un microcredit pentru capital de lucru, investitii sau destinatii mixte, la Omnicredit scopul nu conteaza! Cu alte cuvinte, pentru orice nevoie de business precum marfa, achizitii,  plati/cheltuieli diverse, plata furnizorilor, chirie, echipamente de lucru, spatii, terenuri, angajati etc, Omnicredit te ajuta rapid!

Poti accesa un micro-credit pentru orice nevoie financiara care permite dezvoltarea afacerii tale. Poti chiar din acelasi credit sa-ti platesti furnizorii de marfa si sa-ti cumperi un utilaj. Astfel, in rubrica produse, accesibila in contul tau de client, vei gasi si tipurile de microcredite disponibile pe platforma noastra.

In principiu trebuie sa fi avut in ultimile 3 luni activitate economica.  Alegem sa spunem „in principiu” pentru ca apreciem si afacerile start-up, dar asta este alta poveste, mult mai interesanta. Pentru detalii, asteptam cu interes sa ne contactezi.

Microcreditarea ofera o finantare pe un termen mai lung, ceea ce poate reprezenta o metoda perfecta prin care iti poti dezvolta afacerea. Rambursarea se va face in rate lunare, pe maxim 1 an de zile. De asemenea, microcreditul poate fi utilizat in conexiune cu alte produse Omnicredit.

Oferim produse si servicii financiare care raspund nevoilor afacerii tale. Sustinem dezvoltarea afacerii si a comunitatii in care iti desfasori activitatea.
*Pentru sume standard de pana la 25.000 lei.