Camera de garda_omnicredit

#cameradegarda pentru afacerile mici: povesti de succes pe timp de criza

Microintreprinderile constituie majoritatea companiilor din lume: sunt acele mici afaceri, uneori de familie, care creeaza locuri de munca si contribuie semnificativ la veniturile nationale. Este insa bine cunoscut faptul ca multe IMM-uri, companii mici si mijlocii, intampina o serie de provocari precum lacune in legislatie, dificultati in accesarea finantarilor, lipsa de indrumare si, in general, lipsa de sprijin. Odata cu contextul actual, aceste lipsuri devin din ce in ce mai evidente.

Pentru a-i sprijini pe antreprenori, am adus in #camera de garda pentru afacerile mici o serie de sfaturi si solutii, o harta cu indicii pentru micile companii pentru perioada urmatoare.

In #camera de garda, antreprenorii mai pot gasi incepand de saptamana aceasta o serie de povesti de supravietuire pe timp de criza, care prezinta modul in care au actionat deja unele business-uri: https://bit.ly/2Uh3Ub9. Povestile pot ajunge la destinatie si prin intermediul unui newsletter la care cei interesati se pot abona direct pe platforma omnicredit.ro.

„Oamenii care au ales sa ne spuna povestile lor nu sunt toti clienti Omnicredit. Consideram insa ca aceste studii de caz reprezinta o resursa inestimabila pentru cei care conduc mici afaceri. Credem in continuare insa ca, pentru a opri un vartej ce poate propaga foarte rapid efecte negative dinspre mediul de afaceri catre sectorul bancar si finantele publice, vulnerabilitatea micro-companiilor impune adoptarea de catre stat a unor masuri urgente pentru sprijinirea si indrumarea mediului de afaceri romanesc”, a mai adaugat Elisa Rusu.